You are here

EN JULEFILM FOR HELE FAMILIEN

Vores arbejde bag kameraet omfattede at udfylde rollen som 2nd unit fotograf og unit still fotograf, hvor vi har stået for billederne i filmens åbningsscener, bag om-materiale samt en lang række billeder under bl.a. turnéer og arrangementer.

Siden de første optagelser i marts 2014 og frem til premieren i december, har Founthouse været et fast bestanddel i filmholdet, hvor vi ikke bare har leveret filmfotografer, men ligeledes har fungeret som et rådgivende organ i forbindelse med en lang række arbejdsopgaver og områder, som har hjulpet filmen til at få den succes, som en produktion i den størrelse kunne forvente.

Til enhver spillefilm hører plakater og her har Founthouse også haft sin rolle i Familien Jul, hvor vi stod for det fulde design af den plakat, som blev omdrejningspunktet for filmens outdoor-kampagner i sommeren 2014.

Siden September 2014, overtog Founthouse administrationen af Familien Juls Facebook-side og fik til opgave, at skabe engagement og sprede budskabet om filmen op til præmieren den 20. november.

Vores plan var, at skabe et forum for sjov, konkurrencer og hyggelige elementer fra filmens univers. Det lykkedes os hurtigt at skabe interesse for Familien Jul på Facebook og tiltrække mange tusinde engagerede brugere, som var yderst aktive og glade for at byde ind med kommentarer, likes og delinger.