You are here

Det tætteste man kommer på et håndtryk

En profilfilm giver dine kunder og samarbejdspartnere et øjeblikkeligt indblik i din virksomheds kvaliteter og kultur. Hos Founthouse skræddersyer vi profilfilm til den enkelte kundes behov, og vi er med fra start til slut i processen. Det er vi, fordi vi mener, at en video først bliver rigtig god, når den er målrettet den rette målgruppe og er placeret på de platforme, hvor målgruppen befinder sig.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Ring til os på tlf. 50 50 90 15 og få en uforpligtende samtale.

Stort benarbejde skaber gode resultater

Når vi får stillet en opgave, er det første, vi undersøger altid målgruppe, målsætning og konceptudvikling. Disse tre faktorer danner fundamentet for vores videoproduktion, som altid skal skabe den optimale ROI for den enkelte kunde. Uanset om din virksomhed agerer på B2C- eller B2B-markedet, skal der skabes en viden om målgruppen, for at vi kan sikre os, at vi producerer en video, som rammer der, hvor det virker. Det er vigtigt for os at sikre jer de bedste forudsætninger for, at jeres investering i vores videoproduktion bliver gunstig.

Har din virksomhed fokus på CSR?

En profilfilm er særdeles velegnet til at fortælle omverdenen om en virksomheds CSR tiltag. Fordi profilfilm skaber tillid, vil de naturlige tillidsvækkende elementer i en CSR-strategi også skinne igennem i videoen. Seeren vil derfor sidde tilbage med en god mavefornemmelse af virksomhedens måde at føre forretning på, når de har set filmen.

Specialister i profilfilm

Vi har samlet et stærkt team, der er specialister i at producere film og video. Derudover har vi en række faste samarbejdspartnere, der kan hjælpe os med de ydelser, som vi ikke selv kan levere. Vores samarbejdspartnere har den samme høje kvalitetsstandard, som vi har. Du er derfor sikret en profilvideo, der er produceret i en høj kvalitet af nogle af de dygtigste folk på markedet, hvis du vælger at få den produceret hos Founthouse.

Få et tilbud på en profilfilm

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en profilfilm? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes via vores kontaktformular eller på telefon 50 50 90 15.