You are here

Professionel præsentationsvideo

Få en professionelt produceret præsentationsvideo med studielyd, -lys og i ultra high definition-billede hos Founthouse. Der er mange muligheder med en præsentationsvideo. Du kan bl.a. få en effektiv præsentation af medarbejderprofiler, jobansøgninger, salgspitch, koncepter, idéer, dit CV eller noget helt syvende. En præsentationsvideo er et effektivt markedsføringsværktøj, og kan bruges både til kunder, nye medarbejdere og samarbejdspartnere.

Kontakt os på telefon 50 50 90 15 og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Præsentationsvideo ud fra dine ønsker

Vi designer vores præsentationsvideoer ud fra den enkelte kundes ønsker, og der er derfor ingen af vores præsentationsvideoer, der er ens. Når vi skal designe din præsentationsvideo tager vi udgangspunkt i det budskab, du gerne vil have frem i videoen. Skal din præsentationsvideo give dine kunder et indblik i nogle specifikke produkter, medarbejdere eller hvad din virksomhed kan hjælpe med? Budskabet er helt op til dig.

Produktion i eget studie

Hos Founthouse har vi professionelt udstyr til at producere din præsentationsvideo. Vi optager videoen i vores studie på Frederiksberg, hvor du selv vælger, om det er en fra din virksomhed, der skal være frontfigur, eller om du i stedet ønsker at leje en professionel skuespiller. Videoen tager udgangspunkt i den pitch, som du selv har skrevet og har sendt til os inden dagen for optagelsen.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en præsentationsvideo produceret af Founthouse? Så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 50 50 90 15 til en uforpligtende samtale om din præsentationsvideo. Vores dygtige og kreative medarbejdere hjælper dig gerne med ideudvikling, hvis du ønsker det.