You are here

Virksomhedsportræt og virksomhedsprofil på video

Få en professionel produceret virksomhedspræsentation og virksomhedsprofil med studielyd, -lys og i ultra high definition-billede hos Founthouse. Der er mange muligheder, hvis du ønsker at få lavet et virksomhedsportræt. Du kan bl.a. få lavet en effektiv præsentation af din virksomhedsprofil, medarbejderprofiler, jobansøgninger, salgspitch, koncepter, ideer, dit CV eller noget helt syvende. En præsentationsvideo er et effektivt markedsføringsværktøj og kan bruges både til kunder, nye medarbejdere og samarbejdspartnere.

Hør mere om virksomhedsportrætter og virksomhedsprofiler

Kontakt os på telefon 50 50 90 15 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig ifm. et virksomhedsportræt.

Virksomhedspræsentation ud fra dine ønsker

Vi designer vores virksomhedsportrætter ud fra den enkelte kundes ønsker, og der er derfor ingen af vores præsentationsvideoer, der er ens. Når vi skal designe din præsentationsvideo, tager vi udgangspunkt i din virksomhedsprofil og det budskab, du gerne vil have frem i videoen. Skal dit virksomhedsportræt give dine kunder et indblik i nogle specifikke produkter, medarbejdere eller hvad din virksomhed kan hjælpe med? Budskabet er helt op til dig.

Produktion i eget studie

Hos Founthouse har vi professionelt udstyr til at producere din virksomhedspræsentation med. Du vælger selv, om det er én fra din virksomhed, der skal være frontfigur, eller om du i stedet ønsker at leje en professionel skuespiller. Videoen tager udgangspunkt i den pitch, som du selv har skrevet og har sendt til os inden dagen for optagelsen.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på et virksomhedsportræt produceret af Founthouse? Så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 50 50 90 15 til en uforpligtende samtale om din virksomhedspræsentation. Vores dygtige og kreative medarbejdere hjælper dig gerne med ideudvikling, så din virksomhedsprofil kommer til at fremstå som ønsket.