You are here

Founthouse er opstartet i 2013 af brødreparret, Toke og Rasmus Schultze. Virksomheden der sætter fokus på medieproduktion i høj kvalitet.
Vores stærkeste værdier, som gør os til en velfungerende og professionel arbejdsplads, er værdier som kvalitet, service, nytænkning og fleksibilitet.
Hos os er det vigtigt at kunne tilpasse os vores kunder, da vi ønsker at skabe tryghed under samarbejdet. Tryghed i et samarbejde er med til at skabe god kommunikation, som fører til et bedre slutresultat. I vores samarbejde vil vi forstå virksomhedens målgruppe og derfra udarbejde en markedsføringsplan, der gør at vi med sikkerhed skaber et produkt der rammer jeres målgruppen bedst muligt. Vi arbejder med de nyeste produkter og kan derfor udarbejde videoproduktioner i en høj kvalitet.

Founthouse består af et mindre team, men har velfungerende samarbejdspartnere der nemt kan tilføjes til en proces. Dette gør at vi altid indeholder de præcise kompetencer vi behøver på en produktion, hvilket gør at vi nemt kan tilpasse krav, kvalitet og budget for jer. Ydermere er et mindre team en fordel, da vi mindsker mulige risici i produktionen og ellers er meget løsningsorienteret hvis vi støder på uforudsete udfordringer.
Du vil altid blive mødt af de samme ansigter når du har et samarbejde med os, da det mindsker arbejdsprocessen og øger trygheden. Vi kan sammen skabe et produkt der hjælper dig til at komme ud med dine budskaber på den bedst tænkelig måde.