You are here

Kom til tops på Google med video hosting fra founthouse

Vi hos Founthouse er specialister i videoindhold, der til fordel for dig, specifikt bliver produceret til søgemaskineoptimering.

Det er vigtigt for dig og din virksomhed, at dit video índhold bliver set og analyseret, da det er med til at give dig et bedre indblik af din målgruppes aktivitet og interesse.

Hvis du har brug for at komme til tops på Google med relevant og originalt content, så får vi dig i mål?
Ved at lade os skabe og hoste dine videoer er du garanteret optimering af videoens format, video site maps, link-building, SRT-filer, meta-beskrivelser og alt andet der hører sig til for at forøge værdien i din video. Hos os har vi mulighed for en dybere forståelse af din video aktivitet, end mange andre platforme kan tilbyde. Vi kan analysere videoens seertal, hvor aktive dine seere er på dine videoer og hvor deres interesse ligger henne i de forskellige videoer. Videoafspilleren kan nemt tilpasses på din hjemmeside, så du slipper for grimme store bokse der ødelægger din opsætning og dit design. Der er mulighed for call-to-action funktioner i form af klikbare links, der kan føre til signup sider eller E-mail collections. Dette kan være yderst brugbart i forhold til at tilpasse målgruppens navigation på din hjemmeside og skaffe yderligere information om din målgruppe.

Ud over de mange fordele, er der yderligere en vigtig detalje i at lade os hoste dine videoer.
Vi sørger for at dine videoer linker direkte til din hjemmeside og ikke ud til udbydere som vimeo eller Youtube. Dette gør det lettere og bedre for dig at analysere din aktivitet på hjemmesiden og se hvor dine interessenter ligger deres opmærksomhed på dit site. Ydermere vil denne aktivitet også hjælpe til med, at lige præcis din hjemmeside og videoer ligger øverst i googlesøgningerne.