Professionel Videoproduktion til Imponerende Visuelle Fortællinger

Din partner i kreativ videoproduktion og virksomhedskommunikation

Kontakt os om din caseSe vores løsninger

Professionel videoproduktion i København og resten af landet

Fra enkeltmandsvirksomheden med primært fokus på ’value for money’, til store organisationer og virksomheder med ekstra krav til produktionskvalitet. Hos os kan alle være med. Vi mixer fleksibel struktur med agil produktionsproces, så store som mindre virksomheder kan få videoproduktion i optimal kvalitet til skarpt budget.

 • Professionel og ambitiøs samarbejdspartner
 • Erfaring fra flere hundrede produktioner
 • Altid uddannede fagfolk bag samtlige produktioner
 • Med nyeste teknik og fingeren på pulsen producerer Founthouse video, der holder i mange år
 • Founthouse tilbyder digital lanceringsplan af vores produktioner samt tracking af brugere – et boost til din online synlighed

Ring eller skriv på 50 50 90 15 for et uforpligtende tilbud på din nye videoproduktion.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

  * Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen. Se vores privatlivspolitik for mere information.

  Videoer konverterer langt bedre end andre medier

  Med video produktion åbner du op for helt nye muligheder for markedsføring
  Videoproduktion – Til priser hvor alle kan være med!
  Fremtiden er video – derfor skal alle have muligheden

  Videoproduktion og reklamefilm er et højt specialiseret område inden for kommunikation og marketing. Derfor anbefaler Founthouse en professionel løsning, når virksomheder, organisationer eller foreninger vil styrke engagement online.

  Efterspørgslen på video fra brugere online er stadig stigende. Samtidig oplever mange virksomheder, at professionelt produceret video ikke er tilgængelig for netop dem. Det ønsker vi at lave om på hos Founthouse.

  Fordele og gevinster ved professionel videoproduktion

  Virksomheder oplever forskellige barriere for at få produceret video professionelt. Har vi overhovedet noget interessant at vise frem? Har vi budget til at hyre et mediebureau? Har vi tid og overskud til hele processen? Svaret på alle spørgsmål er selvfølgelig et klart ’ja’.

  Hos Founthouse har vi som eksplicit målsætning at gøre videoproduktion tilgængelig for så mange som muligt gennem vores fleksible prisstruktur. Både dem, der ønsker den høje produktionskvalitet i deres video, samt de, der ønsker en enkel, effektiv videoproduktion med fokus på budskab.

  Ja, vi laver optagelser med drone

  Med kamera drone kan kunder se jeres virksomhed i det store fugleperspektiv. Det giver overblik og efterlader et indtryk af virksomheden som en velsmurt maskine, fyldt med overskud.

  Founthouse udfører egne optagelser med drone, samt indhenter nødvendige flyvetilladelser, så der opstår ingen ventetid på tredjepart eller ekstra papirarbejde til jeres virksomhed, hvis i ønsker, jeres videoproduktion skal indeholde optagelser med kamera drone.

  Læs mere
  God distributionsplan betaler sig

  Investerer man i videoproduktion bør man gøre sig tanker om hvad ens målsætning med video er. Det hjælper vi selvfølgelig med hos Founthouse, og ligeså vigtigt spørger vi lidt ind til jeres plan for distributionen af jeres nye video.

  Det er nemlig vigtigt for Founthouse, at I får valuta for pengene. Derfor kan vores kunder regne med at få vejledning i at få videoen ud til målgruppen, ligesom man kan tilkøbe en komplet, udarbejdet plan over distributionen af ens filmproduktion.

  Læs mere
  Hvorfor arbejde med os?
  Founthouse Videoproduktion
  Videofotograf

  Vi har flere professionelle videofotografer der står klar til at hjælpe med netop din videoproduktion eller reklamefilm.
  Sælg dit brand og dine produkter på en ny måde og opnå en mere effektiviseret markedsføring.

  Læs mere
  Videoproduktion til skarpe priser
  Instruktionsvideo

  Vi har erfaring med alle typer af videoproduktion, heriblant instruktionsvideoer til virksomheder.
  Lad os hjælpe med at vise din virksomhed eller produkt fra sin bedste side og brug det i en mere effektiviseret markedsføring.

  Læs mere
  Founthouse Videoproduktion
  Videoansøgning

  Fang virksomhedernes interesse med en gennemført videoansøgning. Vi står klar til at hjælpe dig med en knivskarp ansøgning på video, så du kan fange interessen hos hvilken som helst virksomhed, person eller målgruppe.

  Læs mere
  videoproduktion kunde Thomas Lydholm

  Jeg har arbejdet sammen med folkene bag Founthouse adskillige gange, fordi jeg kan være sikker på, at der altid bliver leveret et gennemarbejdet produkt til tiden og til budget.


  Thomas Lydholm

  TV- og filmproducent