Reklamefilm styrker dine salgstal

Effektiv markedsføring - på skarpt budget

 

Reklamefilm fra Founthouse skaffer den nødvendige eksponering til en pris, hvor alle kan være med

Har du et stærkt tilbud til dine kunder skal det promoveres med en reklamefilm. Heldivis er dagene med at annoncere i blinde er ovre. Med digital tracking af online brugere kan du præcis se effekten af din reklamefilm.

  • En film i høj kvalitet du kan vise der, hvor den gavner mest
  • Grafik, tekst og speak der matcher jeres visuelle design/udtryk samt tone i forhold til kunder
  • Erfaring fra op mod 500 videoproduktioner
  • Reklamevideo øger samtidig kendskab til din virksomhed
  • Founthouse tilbyder digital lanceringsplan af din film, samt tracking af brugere – et boost til din bundlinje

Ring eller skriv på 50 50 90 15 for et uforpligtende tilbud på din næste reklamevideo.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

* Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen. Se vores privatlivspolitik for mere information.

Videoer konverterer langt bedre end andre medier
En reklamefilm kan gøre underværker for salget af dine produkter.

 
Animationsvideo, eventvideo, on boardingvideo, casevideo, profilvideo og content marketing mm. fra digitalt bureau Founthouse Videoproduktion.
Det går du glip af, hvis du ikke benytter dig af reklame film
Targeting af reklamefilm giver helt nye muligheder for alle kommercielle aktører

Internettet og de sociale medier har gjort annoncering via reklamevideo langt billigere og langt mere effektiv end førhen.

Via for eksempel Facebook, LinkedIn eller Instagram kan du engagere din præcise målgruppe med en hidtil uset nøjagtighed inden for marketing.

Dertil kan du overvåge og optimere din kampagne via præcise brugerdata.

Hos Founthouse kan du få produceret en reklamevideo, skræddersyet til dit publikum og den platform dit publikum benytter sig af.

Founthouse er jeres agile, professionelle producent af reklamevideo

For eksempel en cool video til Instagram, eller en mere tilbagelænet og seriøs reklamekampagne til LinkedIn. Vi laver selvfølgelig også reklame film til tv og biograf, mm.

Filosofien hos Founthouse lægger vægt på at være produktionsselskabet, der både laver de mindre og større produktioner. Det sikrer kvalitet til en skarp pris.

Vi tilbyder også at stå for selve afviklingen af din reklamekampagne på diverse platforme og sørger for, at din reklamevideo skaber så meget engagement fra brugere og så mange konverteringer som muligt.

Brugerdata forøger engagement i reklamevideo samt konvertering

Ud over at producere reklamevideo, tilbyder Founthouse optimering af reklamekampagne gennem aggregerede brugerdata. Forudsætningen er, at Founthouse hoster jeres film. På baggrund af brugerdata genereres en kurve over brugeres engagement.

På baggrund af denne kurve kan man relativt tidligt sætte ind med enkle tiltag, der for eksempel booster engagement eller konvertering til mødetilmeldelse eller salg. Selvom Founthouse hoster video for kunde modtager kunde samme webtrafik fra deres reklamevideo, hvorved effekt på SEO (Search Engine Optimization) bliver akkurat lige så god.

læs mere
Få markedets skarpeste priser på reklamevideo hos Founthouse

Produktionsselskabet Founthouse er opbygget med fokus på fleksibilitet og på at levere effektiv reklame film til et skarpt budget. Vores koncept er gennemtestet og med garanti for topkvalitet – hver gang.

Fremtiden for virksomheders, organisationers og foreningers kommunikation er online reklamevideo, derfor arbejder Founthouse målrettet for at gøre video tilgængelig for alle. Både de, der ønsker stor produktionsværdi, og de, der lægger mest vægt på, at investeringen i reklame film giver størst mulig ROI (Return On Investment).

Læs mere
Hvorfor arbejde med os?
Gør et indtryk med en god tv reklame

Det handler om at blive husket og gøre et indtryk på de små 30 sekunder en tv reklame varer. Få det bedste ud af tiden på skærmen med en professionel tv reklame.

Læs mere
Skal vi hjælpe med ide og koncept?

At skabe en reklamevideo er en lang proces, der starter ved tegnebordet. For at være sikker på, at dit budskab virkelig brænder igennem, skal der være styr på ide og koncept. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Læs mere
Effektmåling

det kan være rart at finde ud af, hvad du egentlig får ud af de penge du investerer i din markedsføring.

Med professionel effektmåling hjælper vi dig med et klart overblik.

Læs mere

Toke var opmærksom på vores behov, brand og skød scenerne med absolut præcision og leverede videoerne til tiden. Vi vil bestemt anbefale Founthouse!


Alina Mustafina

Business Development HAPPN