Profilfilm, der skildrer Jeres identitet med dybde

Fang essensen af Jeres virksomhed i bevægende billeder gennem profilfilm

Kontakt os om din caseSe vores løsninger

Profilfilm skal vække tillid

En profilfilm går bagom det brand, der er essentielt over for dine kunder. Og den viser de værdier i din organisation, der er essentielle over for dine samarbejdspartnere. Profilfilm kan anvendes under ledelsesskift eller omstrukturering, hvor filmen cementerer virksomhedens historie og værdier over for medarbejdere og omverden fremadrettet.

 • Professionel og ambitiøs samarbejdspartner
 • Erfaring fra op mod 500 videoproduktioner
 • Brancheuddannede fagfolk på samtlige produktioner
 • Agile og fleksibel produktionsproces
 • En velproduceret videoproduktion der holder i mange år

Kontakt os i dag på 50 50 90 15 for et uforpligtende tilbud på din profilfilm.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

  * Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen. Se vores privatlivspolitik for mere information.

  Profilfilm vækker tillid til din virksomhed
  En profilfilm er vejen frem for din virksomhed, hvis du føler at du ikke kan tiltrække nok kunder.
  Det går du glip af, hvis du ikke benytter dig af profilfilm
  Godt samarbejde kræver tillid - profilfilm er svaret

  Samarbejde i erhvervslivet forudsætter gode relationer. Derfor skal du være aktivt tillidsskabende i din kommunikation både til eksisterende og til potentielle samarbejdspartnere – det er du med en profilfilm.

  Det gælder ikke mindst virksomheder med business til business-salg, eller virksomheder, der søger investorer. Anskueliggør dine processer og værdier. Fremvis dine medarbejdere og dine resultater. Det viser åbenhed og seriøsitet – og skaber tillid.

  Du kan anvende profilfilm både i ’pull’-marketing, hvor det fungerer som kontaktpunkt på hjemmesiden for dem, der laver research på din virksomhed. Og i ’push’-marketing, som vedhæftet nyhedsbreve eller på møder samt konferencer.

  Få de kritiske kunder ind i folden med profilfilm

  Moderne forbrugere er kritiske og stiller stadig flere krav til produktions- og serviceindustrien. Krav om miljø- og klimastandarter samt arbejdstagerforhold under produktion er blot nogle af de spørgsmål et voksende antal forbrugere søger svar på, når de er i en købsproces.

  Derfor er der markedsandele at hente for de virksomheder, der erkender, at information om pris, funktionalitet og kvalitet på produkt eller service ikke længere er tilstrækkeligt i konkurrencen på markedet.

  En profilmfilm fungerer som et ’catch all’-svar på denne udfordring. Sammen med Founthouse finder vi svaret på, hvem I som virksomhed ønsker at være i jeres kunders øjne. Derfra tegner vi jeres portræt så det bliver et skarpt skåret budskab – en profil, over for kunderne.

  Profilér din virksomhed med droneoptagelser

  Med droneoptagelser kan din profilfilm give kunder og samarbejdspartnere et blik på din virksomhed i det store fugleperspektiv. Masser af erhvervsaktivitet, medarbejdere i fuld sving og totalbilleder af domicil samt andre fysiske ressourcer efterlader et solidt indtryk af en virksomhed, der stortrives.

  Founthouse udfører egne drone optagelser, og indhenter selvfølgelig alle nødvendige flyvetilladelser.

  Læs mere
  Få engagement på profilfilm helt i top via brugerdata

  Som kunde hos Founthouse kan du få et præcist indblik i brugernes interaktion med din profilfilm via en såkaldt ’engagementskurve’. Hermed kan du se – sort på hvidt – om profilfilmen får leveret sine vigtigste budskaber, eller om brugerne falder for tidligt fra.

  På denne baggrund kan man sætte hurtigt ind med små men værdifulde rettelser og øge profilfilmens performance – og styrke din virksomheds profil.

  Læs mere
  Hvorfor arbejde med os?
  Få et uforpligtende tilbud på en videoproduktion

  Ønsker du at få det bedste ud af din reklamefilm eller profilvideo kan vi også hjælpe dig med produktionen. Med et professionel hold i ryggen får du et gennemarbejdet og færdigt produkt af høj kvalitet.

  Læs mere
  Opleve resultaterne med en gennemført distributionsplan!

  Ved at kontakte os, kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for netop din virksomhed. Det betyder, at vi hjælper dig med at planlægge, hvor og hvornår din profilvideo får den bedste respons.

  Læs mere
  Få øje for resultaterne med en effektmåling

  Det kan være svært at se helt præcis om din investering tjener sig ind igen, men med en effektmåling får du helt håndgribelige resultater at se og forklaring af, hvad de betyde for din virksomhed.

  Læs mere

  Afslappet, informativt og alligevel med call to action der er til at tage og føle på. I kan roligt læne jer tilbage og være tilfredse, det er jeg ihvertfald.


  Simon Paulsen

  Ejer, Homegoal.dk