Effektiv distribution af Jeres visuelle indhold

Nå Jeres målgruppe på tværs af platforme og medier med distribution

Kontakt os om din caseSe vores løsninger

Strategisk video-distribution kridter banen op for kampagnes succes

Founthouse anbefaler strategisk distribution af professionelt produceret video. Du opnår kort og godt det bedste resultat, når der stilles skarpt på de rette kundesegmenter på udvalgte platforme, samt følger en udarbejdet lanceringsplan.

 • Et erfarent mediebureau, der lægger professionelle video- og distributionsstrategier for dine videoer
 • Et team af video- og markedsføringseksperter, der sørger for, at dine videoer bliver produceret og distribueret til lige præcis din målgruppe
 • Løbende effektmåling og optimering af dine videoer, så de kun klarer sig bedre og bedre
 • Et professionelt, tæt og fleksibelt samarbejde om dine videoer
 • En velproduceret videoproduktion der holder i mange år

Ring eller skriv på 50 50 90 15 og hør mere om, hvordan vi hjælper dig med at nå din målgruppe på de platforme, hvor de er aktive.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

  * Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen. Se vores privatlivspolitik for mere information.

  Videoer konverterer langt bedre end andre medier
  Strategisk videodistribution skaber nye muligheder for markedsføring
  Det går du glip af, hvis du ikke benytter dig af strategisk videodistribution
  Med professionel hjælp til distribution bliver din investering i professionel video ekstra god

  Medmindre du selv er ekspert i distribution af videoer, bør du få hjælp til distributionen. En æstetisk flot produceret video nytter nemlig ikke meget, hvis ikke den bliver set af din målgruppe.

  Det handler både om at vide hvor din målgruppe er aktive, hvordan det påvirker din hjemmesides SEO og om at have et overblik over effekten. Med flere års erfaring inde for feltet samt de rigtige værktøjer til målgruppeanalyse er vi godt klædt på til både at producere og distribuere din video.

  Med video distribution fanger du målgruppens opmærksomhed – OG fastholder den

  I dag taler mange om ”content marketing”. Konceptet er ganske simpelt: Skab værdi for din målgruppe med indhold, som de kan bruge til noget. Det kan eks. være instruktionsvideoer, der viser, hvordan man bruger dit produkt bedst muligt. Eller tips og tricks, som på den ene eller anden måde letter hverdagen.

  Men det er ikke nok, at indholdet i videoen er relevant for din målgruppe. Videoen skal også vises de rigtige steder. Vi har erfaring med distribution online, på TV og i biografen, samt med målgruppeanalyser og målrettet videoproduktion. Vi er med andre ord godt klædt på til at lægge en distributionsplan som passer til dit behov, budget og dine forventninger.

  Bliv godt klædt på med en plan for din videodistribution

  Vi søger altid at tilpasse vores løsninger til vores kunders behov, budget og forventninger. Derfor tilbyder vi både at lave distributionsplaner, som vi eksekverer, og distributionsplaner, du selv kan gennemføre.

  Alt efter hvor meget tid du har til at passe din markedsføring, kan du få den løsning, som passer til din arbejdsdag og dit budget.

  Læs mere
  En distributionsplan er din sikkerhed for at vi arbejder målrettet med produktion og distribution af dine videoer

  Distributionen skal tænkes ind i din videoproduktion fra dag 1, hvis din video skal opnå størst mulig effekt. Ikke alt indhold og alle videotyper fungerer på alle medier – så før vi lægger os fast på, hvilken type video, vi skal producere, skal vi også vide, hvilke platforme der er mulige at distribuere på.

  Således bliver din distributionsplan ikke bare et effektivt værktøj i selve distributionen, men også i løbet af produktionen.

  Læs mere
  Hvorfor arbejde med os?
  Effektmåling

  Hvorfor ikke udnytte muligheden for at gøre det der allerede virker endnu bedre? Med en effektmåling kan du se den præcise virkning af dine investeringer – og samtidig finde ud af, hvordan de kan gøres endnu bedre!.

  Læs mere
  Få foden på online markedet med et mediebureau

  Markedsføring kan være en tidssluger – og den online markedsføring især. Hvorfor ikke overlade det til os og i stedet bruge tiden på at vækste?. Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud.

  Læs mere
  Videoproduktion i København med lokalkendskab

  Vil du være helt sikker på den perfekte location på det helt rigtige tidspunkt, hvor der er mindst trafik? Så er lokalkendskab en fordel – på samme måde som kontakter og viden om, hvordan lyset falder. Vi hjælper dig til den bedste videoproduktion i København.

  Læs mere

  Det gik lynhurtigt, det var en god pris, og de var virkelig hjælpsomme. Resultatet var en super flot video, som lynhurtigt gav mig et salg.  Simon Laugesen

  Ejer, Happy Training