Effektive reklamefilm til maksimal indflydelse

Skab opmærksomhed og forbindelse gennem visuel historiefortælling med reklamefilm

Kontakt os om din caseSe vores løsninger

Reklamefilm fra Founthouse skaffer den nødvendige eksponering til en pris, hvor alle kan være med

Har du et stærkt tilbud til dine kunder skal det promoveres med en reklamefilm. Heldigvis er dagene med at annoncere i blinde ovre. Med digital tracking af online brugere kan du præcis se effekten af din reklamefilm.

 • En film i høj kvalitet du kan vise der, hvor den gavner mest
 • Grafik, tekst og speak der matcher jeres visuelle design/udtryk samt tone i forhold til kunder
 • Erfaring fra op mod 500 videoproduktioner
 • Reklamefilm øger samtidig kendskab til din virksomhed
 • Vi tilbyder digital lanceringsplan af din film, samt tracking af brugere – et boost til din bundlinje

Nysgerrig på prisen for produktion af video? Ring eller skriv på 50 50 90 15 for et uforpligtende tilbud på din næste reklamefilm.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

  * Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen. Se vores privatlivspolitik for mere information.

  Videoer konverterer langt bedre end andre medier
  En reklamefilm kan gøre underværker for salget af dine produkter.
  Det går du glip af, hvis du ikke benytter dig af reklamefilm
  Targeting af reklamefilm giver helt nye muligheder for alle kommercielle aktører

  Internettet og de sociale medier har gjort annoncering via reklamefilm langt billigere og langt mere effektiv end førhen.

  Via for eksempel Facebook, LinkedIn eller Instagram kan du engagere din præcise målgruppe med en hidtil uset nøjagtighed inden for marketing.

  Dertil kan du overvåge og optimere din kampagne via præcise brugerdata.

  Hos Founthouse kan du få produceret en reklamefilm, skræddersyet til dit publikum og den platform dit publikum benytter sig af.

  Vi er jeres agile, professionelle producent af reklamevideo

  For eksempel en cool video til Instagram, eller en mere tilbagelænet og seriøs reklamekampagne til LinkedIn. Vi laver selvfølgelig også reklamefilm til tv og biograf, mm.

  Filosofien hos Founthouse lægger vægt på at være produktionsselskabet, der både laver de mindre og større produktioner. Det sikrer kvalitet til en skarp pris.

  Vi tilbyder også at stå for selve afviklingen af din reklamekampagne på diverse platforme og sørger for, at din reklamefilm skaber så meget engagement fra brugere og så mange konverteringer som muligt.

  Brugerdata forøger engagement i reklamefilm samt konvertering

  Ud over at producere reklamefilm, tilbyder vi optimering af reklamekampagne gennem aggregerede brugerdata. Forudsætningen er, at vi hoster jeres film. På baggrund af brugerdata genereres en kurve over brugeres engagement.

  På baggrund af denne kurve kan man relativt tidligt sætte ind med enkle tiltag, der for eksempel booster engagement eller konvertering til mødetilmeldelse eller salg. Selvom vi hoster video for kunde modtager kunde samme webtrafik fra deres reklamevideo, hvorved effekt på SEO (Search Engine Optimization) bliver akkurat lige så god.

  læs mere

  Få markedets skarpeste priser på reklamefilm hos Founthouse

  Vi er opbygget med fokus på fleksibilitet og på at levere effektive reklamevideoer til et skarpt budget.

  Vores koncept er gennemtestet og med garanti for topkvalitet – hver gang.

  Fremtiden for virksomheders, organisationers og foreningers kommunikation er online reklamevideo, derfor arbejder vi målrettet for at gøre video tilgængelig for alle.

  Både de, der ønsker stor produktionsværdi, og de, der lægger mest vægt på, at investeringen i reklame film giver størst mulig ROI (Return On Investment).

  Læs mere
  Hvorfor arbejde med os?
  Gør et indtryk med en god tv reklame

  Ønsker du at få et stærkere brand eller få dit produkt eller din service ud over rampen? Så er en reklamefilm det oplagte valg. Med den rette produktion sikrer du dig en plads i folks hukommelse. Uanset om din målgruppe har brug for dit produkt lige nu og her eller en dag i fremtiden, vil en film fra Founthouse kunne sikre dig den nødvendige brandgenkendelse.

  Det handler om at blive husket og gøre et indtryk på de små 30 sekunder en tv reklame varer. Få det bedste ud af tiden på skærmen med en professionel tv reklame.

  Læs mere
  Skal vi hjælpe med ide og koncept?

  At skabe en reklamevideo er en lang proces, der starter ved tegnebordet. For at være sikker på, at dit budskab virkelig brænder igennem, skal der være styr på ide og koncept.

  Når vi producerer reklamevideoer, gør vi det ikke for at vinde kreative medaljer, men for at skabe en meromsætning for dig. At din film så samtidig er flot, kreativ og bemærkelsesværdig sker på baggrund af målgruppe- og markedsanalyser, som skal sikre, at filmen kan skabe en meromsætning for dig.

  Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

  Læs mere
  Effektmåling

  Det kan være rart at finde ud af, hvad du egentlig får ud af de penge du investerer i din markedsføring.

  Den tilsigtede effekt af en reklamevideo behøver ikke at være direkte salg, men når den indgår som led i en samlet strategi, er en reklamefilm et effektivt middel til at skabe en vedvarende øget omsætning og et generelt stærkere brand.

  Med professionel effektmåling hjælper vi dig med et klart overblik.

  Læs mere

  Toke var opmærksom på vores behov, brand og skød scenerne med absolut præcision og leverede videoerne til tiden. Vi vil bestemt anbefale Founthouse!


  Alina Mustafina

  Business Development HAPPN