Overbevis chefen om at I bør bruge video

Hvis din virksomhed ikke allerede bruger video, bør du nok slå et slag for at få det indført. Video er et must i dag, og hvis din chef ikke allerede er med ombord, så kan du her få nogle tips til at overbevise ham om hvor vigtigt video er for en virksomhed i dag.

Uanset hvad I sælger, så gør video gavn. Video er et let forståeligt medie, der ikke kræver det store af seeren. At skulle sidde og læse en lang tekst igennem er nok noget de færreste bryder sig om, især ikke i en travl hverdag, hvor tiden sagtens kan bruges på noget mere produktivt.

En video kan fortælle en masse på kort tid, og er den skruet ordentligt sammen, kan den også være underholdende samtidig med at den informerer.

Vis din chef værdien af video. For at overbevise din chef om at video er vejen frem, er du nødt til at vise ham, at det er pengene værd. Ved at bruge Google Analytics, eller et lignende program, kan du føre statistikker over hvor mange mennesker der ser jeres videoer, og hvor mange der vender tilbage for at se mere. Ligeledes vil du også kunne fremvise en mindsket afvisningsprocent, samtidig med, at besøgende oftest vil bruge længere tid på siden.

Dermed kan du også pointere, at brugen af video på jeres side fremmer SEO, og fremhæver jeres virksomhed i Googles søgeresultater. Virksomheden vil stige i graderne og blive mere synlig, hvis I bruger video indhold på siden grundet ovenstående positive SEO-effekter.

Video fremmer også tilliden til jeres virksomhed, da en video der fortæller om virksomheden og viser hvem der arbejder der, skaber mere tillid end ved blot at have en side med tekst. Det er langt nemmere at aflæse medarbejdernes reaktioner ved at se en video af dem i aktion, eller en lille bid interview med dem, end hvis der kun vises et billede med en tør tekst ved siden af.

Sælger I maskiner eller produkter der kræver vejledning, kan det også være en super ide at have vejledningen i brugen af produktet både som tekst og video.

Animationsvideo, eventvideo, on boardingvideo, casevideo, profilvideo og content marketing mm. fra digitalt bureau Founthouse Videoproduktion.

Video på de sociale medier er ikke til at komme udenom. Facebook har 8 billioner video kig hver dag. Hvis det tal ikke overbeviser din chef om at video er vejen frem, så må du vise ham videoer fra jeres konkurrenter, som du synes er gode og informative.

Har jeres konkurrent ikke fået videoer omkring deres produkter og produktion endnu, er det måske værd at slå på, at I kan komme dem i forkøbet og være med på noderne før dem.

Mange sociale medier gearer op til at bruge video, hvis de ikke allerede gør det. Facebook og YouTube konkurrerer om brugerne, mens sådanne tjenester som Snapchat og LinkedIn er begyndt at bruge video indlæg.

Der er afgjort en fremtid i at vise og ikke fortælle. Har du stadig svært ved at overbevise chefen om fordelene ved video, så kan du eksperimentere med lav-budget udgaver ved at optage en video med din mobiltelefon og så dele den på for eksempel Facebook and YouTube, for så at vise chefen hvor godt en sådan video bliver modtaget af brugerne.

Kan du samtidig vise ham, at videoerne forhøjer besøgstallet på jeres side, så kan du godt regne med at han eller hun snart vil støtte ideen helhjertet.

 

Bedre SEO er lig med flere besøgende. Som sagt, så forhøjer videoer jeres SEO på siden, og hvis du stadig har behov for at overbevise chefen, så kan du slå på at videoer forlænger den tid, de besøgende bruger på jeres side.

Samtidig med at det forstærker jeres status hos Google og andre søgemaskiner, gør det også jeres side mere tilgængelig, da flere vil finde jeres virksomhed og dermed besøge jeres side.

Flere besøgende er lig med flere potentielle kunder, hvilket i sidste end betyder flere penge i kassen. Uanset om I starter i det små med mobiltelefoner og lamper uden skærm, eller hopper lige ud i den mere professionelle videoproduktion med et stort videokamera, kamera lys og støjreducerende mikrofoner, så vil I opleve en markant stigning af interesse i jeres virksomhed og jeres produkter ved at benytte video.

Vis din chef hvor meget gavn jeres virksomhed kan have af at bruge videoer på jeres webside og sociale medier, og du vil hurtigt overbevise ham om, at det er vejen frem.

Har I ikke kapacitet eller budget til at hoste store mængder video filer på jeres egen side, så kan I lægge dem ud på YouTube til at starte med, indtil I finder de relativt få penge der skal til for at gøre jeres webside mere populær end nogensinde før.

Overbevis chefen om styrken i video marketing. Fortæl din chef om hvorfor du mener at video marketing er vejen frem for jer. Ved at bruge video i jeres marketing strategi, kan I få nogle fantastiske resultater, der kan ses på bundlinjen. Det gælder bare om at være overbevisende, så I kan komme med på videobølgen, der breder sig som ringe i vandet.